Round up

Lite sammanfattning om vad som hänt det senaste då; Var på maskrerad fest förra lördagen, hel grymt ^^ Jag var utklädd till ett troll, och min bättre hälft Emil var en transvestit ;) Han var så super söt.

Sedan åkte vi ner till Gbg i torsdags för att Emil skulle bli av med sitt illa luktande gips, han blev väldigt nöjd då han fick sin efterlängtade avtagbara skena iställer för ett nytt gips :D

 

Och igår, satte jag min i bilen en syndigt tidig tid och begav mig upp hit där jag befinner mig just nu, Rättvik & Classic Car Week. Stannar hela veckan, och kommer väl bilder allt eftersom dagarna flyter på.

 

Nu till saker som skall hända in the future; Ikväll, drive in bio, bridesmades ska man skåda. Och sedan imorgon drive in bio igen, fast då är det Bilar 2 som visas på den enormt stora duken på Rättviks travbana ^^

På Tisdag åker min älskling till Tyskland och Wacken, Metalfestival, och han återkommer på Söndag, då även jag bör vara åter i min egna lilla hemby :)

 

Sedan blir det intensivkurs för mitt körkort veckan därpå, 8.00 till 16.30 Mån-Tors, kommer vara trött som en get ^^

 

Love & Rockets Nathalie <3

P.S Bildena kommer upp när jag har tillgång till bättre internet, min hotspot är seeeeg just nu.

 


Onsdagen den 20/7 2011

Detta är alltså den blogg jag kommer använda när devote dampar och vägrar ladda upp mina bilder. Länken visas ju på min vanliga blogg så. Bara att klicka ^^

Idag har jag åstakommit följande:

Vaknat (det var inte lätt jag lovar) sedan åkt och hämtat en släpkärra i Mölltorp. Jag åt frukost där emellan också.

Sedan blev det till att köra upp min kära epa upp på kärran, och det är nog det läskigaste jag vet, för det blir en så skarp vinkel och "backe" att köra upp för. Sen drog jag och pappa in till stora staden Skövde och besiktigade den, bara vänster halvljus som stod lite för lågt. Träffade John där också.

Magen började kurra så vi bestämde oss för att äta lite på Mariesjögrillen, mums mums i min mage ^^

Rullade sedan bort till KSS för att hämta farmor som vart där, gick och hämtade henne och körde bort och upp oss till brorsan på KSS. Hälsade på han och det var starka tag och friskt humör :)

Kom hem, borstade Zack och åkte ner med han till Vättern så att han fick bada lite i det varma vädret. Dock ville inte bollen jag tog med flyta, så blev lite jobbigt när man kastar ut den, ser att den sjunker och kommer fram till att vattnet är KALLT!

Och nu ska jag slappa lite sedan funderar jag på att dra till Karlsborg eller Mölltorp för att jogga lite. (känner mig som ett skämt)
Jag var som sagt och badade med Zack, världens lyckligaste blev han ^^

Love & Rockets Nathalie <3

RSS 2.0