Onsdagen den 20/7 2011

Detta är alltså den blogg jag kommer använda när devote dampar och vägrar ladda upp mina bilder. Länken visas ju på min vanliga blogg så. Bara att klicka ^^

Idag har jag åstakommit följande:

Vaknat (det var inte lätt jag lovar) sedan åkt och hämtat en släpkärra i Mölltorp. Jag åt frukost där emellan också.

Sedan blev det till att köra upp min kära epa upp på kärran, och det är nog det läskigaste jag vet, för det blir en så skarp vinkel och "backe" att köra upp för. Sen drog jag och pappa in till stora staden Skövde och besiktigade den, bara vänster halvljus som stod lite för lågt. Träffade John där också.

Magen började kurra så vi bestämde oss för att äta lite på Mariesjögrillen, mums mums i min mage ^^

Rullade sedan bort till KSS för att hämta farmor som vart där, gick och hämtade henne och körde bort och upp oss till brorsan på KSS. Hälsade på han och det var starka tag och friskt humör :)

Kom hem, borstade Zack och åkte ner med han till Vättern så att han fick bada lite i det varma vädret. Dock ville inte bollen jag tog med flyta, så blev lite jobbigt när man kastar ut den, ser att den sjunker och kommer fram till att vattnet är KALLT!

Och nu ska jag slappa lite sedan funderar jag på att dra till Karlsborg eller Mölltorp för att jogga lite. (känner mig som ett skämt)
Jag var som sagt och badade med Zack, världens lyckligaste blev han ^^

Love & Rockets Nathalie <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0