Är jag en penis utan bollar?

Jahopp, idag har jag varit väldigt produktiv.... NOT! Har inte gjort ett skit, har legat i min underbara säng och kollar på The Hills då jag har vart sjuk. Kul att då få veta att man ska göra massa saker när man kommer tillbaka till skolan som man inte fattar ett skit av, för jag är såå trött på den skiten! Skolan är så FUCKING onödig enligt mig! Ska eller måste hitta en praktik plats, men den måste ju vara inom handel, och det vill juh inte jag, för hatar handel! Vill isåfall jobba administrativt men det kan inte skolan fixa... Skulle vilja ha praktik på ett mysigt café någonstans i stan', men det får vi inte heller då det anses tillhöra hotell och restaurang, detta HR bitchar tycks aldrig försvinna! Ett café är visst haandel, enligt mig! Och på ett café finns det alltid ngt att göra som inte är att fylla på bananer! För det är det stort suck på ! -.-"

 

Jag känner mig super stressad, så måste ta tag i saker och ting snart tror jag, annars kommer mitt huvud explodera! Eller ja, implodera då det inte finns så mycket annat än vaccum där inne.

Jag har för mycket tankar som flyger runt, vad som kunde ha hänt istället för det som hände, saknade som ibland tar över mig, önskningar som aldrig kommer att hända....

Lyssnar på Truly madly deeply av Savage Garden :D en lite uppgång i mitt humör :)

 

Jag och min underbara ÄLSKADE pojkvän i bilen till hans bal :)

Söndagen första advent

Hade en toppen kväll igår med grabbarna på Glädje :) Har nu ätit lite scones och sitter i soffan med min älskling och kollar på Weeds/spelar Tibia :)

Ser inte fram emot skolan, och det blåser så extremt läskigt ute också, hoppas att mitt hus står kvar där jag lämnade det när jag kommer hem :) Ska fortsätta gosa med Emilen nu ;)

Lördag!

I hopp om att hitta något att göra ikväll så springer min underbara pojkvän runt i rummet och ringer folk efter fest :) Medans han även plockar upp ett par kalsonger och luktar på dom :P hahaha, ser ut som om att vi tyvärr kommer få sitta hemma utan alkohol i kroppen och ledsna medans vi fördriver tiden med hjälp av att titta på Weeds. Alla går liksom till krogen, och är man student har man inte riktigt ekonomi till att dra krogen, iaf inte veckan innan studiebidraget anländer. IBLAND suger det att ha äldre vänner :\ 

Hoppas alla andra hittar något roligt och produktivt att göra ikväll, som då inte är att sitta och ha en lugn hemma kväll då det just nu är tråkigt !

Nathalie simplySimply ME !

Oredigerad bild, nyduschad & utan smink :) 

Magical places

I just can't stop loving the fact that I live in Hogwarts, and that theese are my best freinds.


Dreaming


Vikt!

Satt och läste Kissies blogg (har börjat bli beroende, jag får erkänna), iallafall så skrev hon att hon äter bantningspiller igen (förstår inte varför då hon redan är super slim!) och då blev jag lite nyfiken på det där med piller för snabb viktminskning. Såå jag gör som alla gör, jag Googlade det och fick upp massa intressanta artiklar och sidor. Kort fattat: bantningspiller är DYRT, hur sugen man än blir på att köpa, så är det dyrt, så då kan man lika gärna äta bättre mat och börja röra på sig. 

Så p g a dessa höga priser så googlade jag dieter istället och fick fram massa olika roliga sätt att bli av med sin överflödiga vikt, vissa är bara allmänt skumma då de knappt är genomförbara om man nu inte har världensbästa självdidiplin, men då skulle man troligtvis inte behöva gå ner i vikt från första början. För har man bra självdidiplin så vet man att man inte ska äta allt det där onödiga, och man gör det inte heller. Dålig självdisiplin leder dock till att man äter fel, för oftsast så vet man att man inte ska äta det, men man kan inte rå för att man stoppar i sig det ändå (jag är sådan, godis, kakor,mm är ju såå gott) 

Efter att då ha läst igenom rätt många olika sidor med dieter och recept så hittade jag faktiskt två som skulle kunna vara genomförbara, bara lägga till lite träning också så man får bättre kondition också på köpet, så kanske man kommer i sin fina kjol igen :) Skulle vilja ha samma kropp jag hade när jag gick i nian-ettan, då byxorna hängde lite snyggt ist för att sitta slimmade utmed min kropp... 

http://www.dietguiden.org/Flat-belly-dieten.html


http://www.dietguiden.org/Shangri-la-dieten.html

 

Den sista låter väldigt enkel att genomföra, så kanske testa lite och se om det funkar, annars kan man ju tugga grapefrukt, honungsmelon och dricka mängder av grönt té för att sedan "rensa" ur systemet :P

Smulan

Fick en idé av Tillen (www.ttillen.blogg.se) att göra en egen fotostudio, och att vi då har tomma rum efter mina bröder så tog jag ett och gjorde den i :) sedan prov fotograferade jag Smulan i den :)

 Kallt!

Det är kallt när jag somnar, kallt när jag vaknar, kallt inne, kallt ute, kallt hemma och i skolan! Jag fryser konstant och detta börjar bli lite jobbigt, om man nu bara går ca 100 meter i skolan så kommer man till Media, och där är det annat, varmt och skönt. Du behöver inte gå med jacka för att inte få lunginflamation! Sen så säger skolledningen att det är lagom temperatur i skolan, men testa mät temperaturen där det är kallt då! Inte i de korridorer som är varma och inte i A-huset som alltid är varmt utan mät temperaturen i vår korridor, som är i källaren! Arg på skolan... 18 grader är kallt, men tillåtet... :@

 

Nu till något som jag gjort idag, jag har tagit mig till skolan, inte gjort något värt. Så det roligaste jag gjort idag förutom plocka ihop en jätte mumsig sallad på ica tills imorgon, så fotograferade jag ett av de andra Uf företagens produkter och sedan profilbilder på medlemmarna :) skoj skoj :) Salladen är tills imorgon då jag har nationelltprov i 5 timmar, så har med mig lunch då vi inte får lunch rast :) inte för att jag kommer sitta i 5 timmar och skriva men kan ju alltid vara mums med kyckling och avokado sallad efteråt :)

 


Through my eyes


 

Genom mina ögon, älskar jag alltid DIG


Vad gör man när man inte orkar?

Ja, vad gör man när man inte orkar, eller när det känns som om man kommer hinna något, TIDEN tar bara SLUT! Även om man kollar bakåt på vad man egentligen gjort och inser att man bara legat i sängen och kollat film de senaste månaderna. Men seriöst, vem orkar göra allt som man borde? jag gör iallafall bara de sakerna som jag tycker om att göra, t ex min fotoläxa är kul :) För då får man vara kreativ, och om man får välja vilket gör man svenska eller foto läxan?

 

Dock har jag nationella prov i Svenska på Torsdag, inget jag ser fram emot precis. Jag har nu läst hälften av häftet, andra halvan får jag ta imorgon för just nu tycker jag att detta är roligare :) Ska nog sitta och läsa bloggar resten av kvällen innan jag borstar tänderna och lägger mig för att somna till någon rolig/bra film :)

 

Nu får ni se min pojkväns fina piercing som han gjorde samtidigt som jag piercade tungan :) dock är bröstvårtan lite svullen på bilden :)


Öppethus!

Sitter och förbereder inför öppethus som vi ska ha på skolan på Lördag, idag har vi packat våra paket som vi ska sälja och fotograferat våra produkter och lagt upp på facebook. Vikan kort och gott säga att vi har vart lite stressade men just nu är allt under kontroll :) Och vi är taggade!

 

 

 

 


Kärlek och pierceingar

Sitter här nu i min säng, nyduschad, efter första dagen iskolan efter höstlovet. Jag saknar det redan, det var riktigt svårt att gå upp i morse, speciellt att lämna min man i sängen. ville bara krypa ner hos han igen och glömma skolan.

Lovet bjöd iallafall på roliga saker, inte bara att spendera mer tid med Emil så tog jag det stora steget och gjorde tvärt emot min mamma, och piercade tungan i onsdags, helt underbart. Och snart är svullnaden nere helt, då är det bara vänta in leveransen på den nya staven till tungan. Emil följde ju så klart med mig ner till Göteborg och höll mig i handen, hade inte funkat annars, sen så hade jag alldrig hittat dit utan han heller så ^^ Han piercade bröstvårtan samtidigt, så nu är han mer oemotståndlig än förut, för det blev riktigt sexigt ;)

Sedan på Fredagen bar det av ner till Ullared med mamma, och ja hela kalaset gick på 7631 kr, och ca 3000 av det var mitt :) Jag är nöjd över mina köp, och handlade även lite till Emil och Klara.

Och idag har jag haft 4 h håltimme, så jag och Klara drog till MAX och åt, det var mums. Köpte även ett par skit snygga höst/party stövlar. Me mucho happy! Klara köpte också ett par snygga boots att ha när vi festar.

Nu till KÄRLEKEN, jag hyllar den, den är det underbaraste och finaste som finns! Och Emil är det finaste och underbaraste som finns, hela han, hans morgontrötta röst och trötta ögon som småkikar på mig när jag går upp till skolan, den underbara känslan att höra hans röst säga att han älskar mig!

 

Bilden är till Ida, som nu också funnit kärleken, sen önskade hon att jag la upp bilden på bloggen, tog den till en fotouppfigt i skolan. 
På bilden är Ida & Dan.

 

 


RSS 2.0