LOVEINAPICTURE

Kärleken till DIG, den är STÖRST av allt! DU är den underbara drömmen som aldrig tar slut!
Känslan tar aldrig slut.....

Smurf attack!!!


Har man tråkigt så leker man med Photoshop

Efter att ha svalt lite lunch gick jag ut och lekte lite med Miltonkissen, stativet, kameran och mig själv :) Detta blir då resultatet.

Efter många om och men

Efter att ha vaknat, och fått springa ikapp bussen på morgonen (6.30) så tog jag mig in till praktiken. När jag väl kommit dit och börjat packa upp, så får jag skit för att jag packar upp fel vagn -.-" suck på det! (är redan på skithumör). Började få ont i huvudet, och må illa, så blev hem skickad. När jag då kommer ner till resecentrum så ser jag att bussen till Karlsborg lämnar sin gate, så tänker att jag kan gå på vid övergångstället, men nej då, hon vägrar släppa på med, hade tagit tio sekunder att öppna dörren och låta mig gå på, och sedan stänga den igen... Men nu är jag äntligen hemma i min säng iförd min onepiece, omringad av katter som leker :)
Nu kommer bilderna från i Tisdags när det var Halloween tema i skolan :) Vi ägde ju lite iaf, för det var vi som hittade skatten ^^
Vårt underbara pris från skattjakten på nedersta bilden :)

Bland höstlöven

Efter en någorlunda händelselös dag i skolan, med b la prov och ja, inget mer så tog jag mig en promenad i Boulonger skogen i Skövde och fotograferade lite :) Bakade även muffins när jag kom hem till morgondagens företagsfika på UF, ska även vara utklädda, är halloween tema för alla treor imorgon :) Tummen upp på det (Y)

Live!

Sitter på Svenska lektionen i sklan och dör av tristess, har man skrivit två uppsatser om en människa så kan man han nästintill utantill, så att sitta och ha en genomgång om August Strindberg är mycket onödigt för mig.
Samtidigt sitter en idiot och lyssanr på dålig RnB och stör, kära gott folk: skaffa er en musiksmak!!!

RSS 2.0