Nål genom läppen och skönaste spotify musiken

När vi inte har kollat på film, eller när jag inte har kollat på serier så har spotify stått på nästan hela dagen. Älskar deras funktion "radio", man får ju precis det man vill ha, och ingen dum radioreklam eller upprepning av samma låt åttio gånger under samma dag. Jag är helt frälst i kanalen "folks", love it!! Så härlig musik, och blir så upprymd av den. Fyller hela mig. 
 
Nu över till något helt annat:
I måndags gick jag till eightzero i Skövde, och bad killen i kassan att sticka en nål genom min läpp. Fällde en liten tår, men det gick bra, nyps mer än sticks. Så sitter med svullen läpp, och imorgon vankas tandläkaren. Eh, ska bli spännande. 
 
Mamma vet inget än heller, hon kommer inte bli så glad. Men jag är glad och det är det som räknas. Och om jag skulle ångra mig är det bara ta ur staven. Hon borde inte reagera så hårt som mot mina tatueringar, de kommer ju trots allt sitta där förevigt. 
 
 
Snön vräcker förresten ner därute, och jag blir lycklig av allt fluff i luften. Amelia spenderar dagarna på fönsterbläcket och med nosen mot fönster rutan. 
 
Lägger in min brunch bild också, var fruktansvärt hungrig, så blev lite bacon och äggröra. Blev inte jätte gott, men det mättade. Hade hellst velat ha fattiga riddare eller havregrynsgröt kanske.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0