Fordons dag i Forsvik och fluffiga katterÅkte til Forsvik i Torsdag, det var fordonsdag och mamma och pappa tvingade mig lite att följa med. Så fick köra vår Mustang 67 dit. Och att jag fick gratis fika är ju också ett plus! Okey, fikat var de som gjorde att jag tyckte att det var värt. Åt en SKIT god morotskaka, älskar krämen som är ovanpå :)

Bild nr 1
Är en Cadillac som stod och såg så vacker ut i solljuset, reflektionerna i lacken var underbara :)

Bild nr 2
Lite hur det såg ut, lite random människor.

Bild nr 3
En Cadillac Cupe De Ville. Älskar den färg kombinationen den har, den dova dock fräsha gula färgen med det "after eight" gröna taket.

Bild nr 4
Detta är min dröm bil, inte just den på bilden, men en i samma färg. Fast en tidigare modell. Skulle vara fint att ha en från mitten av 50-talet. Det är en Buick Eight.

Bild nr 5
Detalj fotografering utav huven på Buicken. Älskar kromet som sitter runt insugen till motorn, och att det blev så bra reflektioner i huven.

Bild nr 6
Milton cpar sig och Filip är fluffig som vanligt.

Bild nr 7
Smulan kände sig tvungen att kela lite med Filip också.

Bild nr 8
Miltons attack mot Liza innan de blev insläppta och fick mat. Nöjda katter.Har inte bloggat på ett tag för min vanliga webbläsare inte kunde ladda upp bilder på blogg.se nya hemsida. Så har haft lite fail ett tag. Och har umgåtts med min Emil. Har även gjort en tatuering som snart är färdig läkt. Jag är jätte nöjd!! :)


Nationaldagen

Är väldigt seg med detta inlägget, I know. Men jag har haft fullt upp med att ta studenten :)

Min nationaldag spenderade jag på morgonen hos min älskling, sedan på kvällen åkte jag hem och firade mina små kissekatter som fyllde hela ett år! De fick en tonfiskburk att dela på istället för en tårta, de blev väldigt nöjda. Efteråt så följde jag efter Liza med kameran, för man måste ju fotografera födelsedagsbarnet! :)

Tyvärr så har jag lite problem att få in student bilderna på datorn, då jag använde mig utav min brors kamera, och det är en sony. Och minneskortet har lite fel dimensioner för att kunna stoppa in i datorn -.-" Är lite ledsen, för har ingen sladd heller XD Får fråga herr Bror om detta :)


Snart så är helvetet över!

Så nu är det endast två ynka dagar kvar!! Sen tar jag äntligen studenten, och jag träder in i den arbetslösa världen.. Men även om jag blir arbetslös så ska det bli grymt skönt att slippa allt med skolan!

Längtar efter att få dra på mig min vita fina klänning och sätta på mig min studentmössa och skrika av lycka och sjunga tills min röst inte längre bär. Sen ser jag såklart fram till balen! Kommer bli så sjukt roligt. Synd bara att jag inte kan ta med mig min emil dit, men går med hans kompisar ist :)

 

Åh sommar lycka..

 


RSS 2.0