Tävling!

Hittade precis en helt underbar tävling hos Lina, som driver fotobloggen linasfoto! Så gå in och kolla, perfekt för oss fotointresserade.

 

Man tävlar då alltså om en väska från KellyMoore, och vinsten sponsras utav Fotobag.se. Väskorna ser ut som helt vanliga handväskor, men de rymmer hela din fotoutrustning + en laptop!

 

Om jag nu skulle vinna, (som jag håller tummarna för att jag gör) så skulle jag vilja ha väskan nedan! Bara för att den rymmer all min utrustning och min 17" laptop, sjukt smidigt!! Väskan heter "The Libby".

 


Oh, sunny day

Har varit och disskuterat balfrisyr med hon ska fixa den åt mig idag, det kommer bli så bra, måste bara färga håret innan för har en väldigt hemsk utväxt rand som kommer synas extremt mkt ^^

 

Fotograferade även lite då jag ändå var i Hjo, lika bra att passa på :)


Igår, idag och jävla massa vatten

En liten bildbomb, från igår och idag :) Ska nu försöka hitta min värdighet och min katt, samt kanske några kossor att klappa :) I <3 Kossor!


Louie & Butterflies

 

Är kattvakt åt Louie denna helgen igen. Han är hel mysig :) Gjorde en liten överexponering på andra bilden, han är inte så vit. Men tyckte det blev fint då det ser ut som han är i ett snöland eller något :) Katten är ju söt iallafall ^^

Och fjärilarna sitter på väggen, fast de är mycket mycket fler, täcker hela väggen nästan :)


Som en riktig PRO-bloggare

Gör som en riktig PRO-fotobloggare och slänger upp lite bilder på blommor bara för att våren tydligen har kommit hit till oss :P

Imorgon åker jag till min bror och bor där tills på Söndag, är Louie vakt igen! :3

 


I gråskala

SKÖVDE


Defualt

 

TROLLHÄTTAN


En kreativ liten mupp

Nu när studenten närmar sig, ja det är bara si so dära 32 dagar kvar så är jag helt fucking amazing kreativ och skriver inbjudningar till min student!

 

Detta måste vara ett plus i kanten på min annars sugiga tillvaro på denna planeten som kallas Tellus (jorden).

 

I got my hair klippt todag också, toppa lite, så nu känner jag mig fresh i skalpen igen :) Och igår mina kära dyrkare så kollade jag på Avengers, I 3D!!!! Wioooo, den var super duper bra, och jag älskar superhjältar, och kanske Captain America om han nu känner lika dant för mig, man vet ju aldrig med män som legat i isen i typ 70 år... De kan ju vara lite stela av sig.. ;)

 

Oh till alla er som vill se en tjej med humor, kolla in Claraslife! She's helarious!!

 

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och drömma om Emil ;)

Tja...

 


Louie

 

En lagom däckad katt i soffan, han är så söt ;)


Jag har gjort en meningslös video!!

 

Bla bla bla bla bla bla bla osv från mig... Min ursäkt är att jag är uttråkad..


Long time, no seen

Mitt internet tog lite slut så därför har det inte varit någon uppdatering! Men nu kommer det ju en som tur är! :)

 

Jag har hjälpt min kära Emil att flytta, så körde till honom med släpkärra så började vi lasta och flytta. Så nu mera lever jag på chokladflingor istället för svärmors och svärfars underbara mat ^^

 

 

Igår (Tisdags) så var jag iallafall i Timmersdala med Emil, medans alla andra var tråkiga och kollade på film i en liten rökig etta, så gick jag ut i skogen och hade såklart med mig kameran. Var så härligt väder då som nu!

 

 

Och tidigare idag så var jag och hälsade på den här lilla krabaten vid namn Louie :) Min bror och hans sambo var och hämtade han i Måndags, han är ett februaribarn precis som min bror och pojke. Han är även en Brittisk korthår, även om han har halvlång päls som är isvit och fluffig. Han och jag ska vara bästa kompisar i helgen då jag ska vara kattvakt, en syssla som jag inte tycker är förskräcklig alls faktiskt :)

 

 

Och när jag sedan kom hem idag så gick jag på en liten promenad tur med Zack, han var lycklig, och vi gick i skogen där han aldrig trampat med sina stora tassar innan så det var spännande och nytt. Nöjdare hund får man leta efter.

 

Just nu sitter jag i min säng, utan byxor bara för att det är skönare så, och drömmer mig bort till mer sol och värme, för den som är utanför mitt fönster just nu, ja den försvinner ju till helgen.

 

 

 


RSS 2.0