Höst promenader, galna katter och köttbullar

 
Gick ut på en sista promenad med Zack innan han skulle åka hem. Han blev en mycket lycklig hund efter att ha nosat hundra gånger i varenda liten buske. Och även idag var det väldigt kyligt ute, jag klagar inte, för jag tycker att hösten är en mysig årstid. Men det behöver inte blåsa så mycket. 
 
När vi kom tillbaka så väntade en köttbulle lunch på oss. Min bror Thorbjörn och hans dotter Lilly samt lilla Linus var här, och Lilly var rätt nöjd med att få köttbullar till lunch. Jag sparade några köttbullar i en burk så jag kan göra mackor sen :) Ska bli så gott. 
 
Amelia fick även en köttbulle, hon åt en tredjedel. Sedan rev hon mig i fingret, så har ett halvdjupt sår som är ca 3 cm långt på mitt vänstra ringfinger. Svider en del. Och blöder en del. Gör ont att skriva detta t ex. Men vad gör man inte för bloggens skull. 
 
Nu ska jag gå och duscha, och sedan ringa farmor. Och ikväll ska jag tycka synd om mig själv för att jag är ensam, och sakna min pojkvän samt äta grandiosa pan pizza tex mex, ska nog bli gott. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0