Tistel


Rolig skylt

Hittade en rolig skylt när jag var ute och gick senast :)
 

Tävling!

 
Är med i en tävling på Majas blogg, Fotogeniquee. Där man bla kan vinna ett present kort hos KAMDA.se eller hos sheinside.com
Temat på tävlingen är: en bild du är riktigt nöjd med. Och jag är riktigt nöjd med bilden ovan på Smulan. Att jag fångade det ögonblicket då hon satt sådär i trädet och tittade ut :) 
 
Vill du också vara med? Här är en länk till inlägget ---> <(OvO)> <---

Podcast

 
 
Min första podcast ^^ Haha, förlåt gott folk XD

13:07

Idag ska jag försöka plocka iordning lite i lägenheten :) Är lite lagom stökigt, så en liten snabb städning skulle nog behövas. 
Sedan ska jag nog försöka komma ut på en promenad med kameran :) För man kan aldrig ha för måmga kort ;) Och sen kolla lite på en ny dvd med lite träning. :) 
Just nu sitter jag iallafall framför datorn, lika always ;) Och Amelia slickar resterna från min tallrik på golvet :) 
 
Jag vill göra någon fantastiskt! Men vad detta fantastiska är, det vet jag inte än tyvärr :) 
 
 
Vill ha MJ-bollar :) Så himla goda, chokladbolar doppade i vitchoklad :) wii :P
 

Rubrik

Mår inte alls bra idag, varje gång jag reser mig upp blir jag yr i huvudet. Har försökt äta så att det skulle bli bättre, kunde ju berott på näringsbrist. Men det hjälpte inte så mycket tyvärr :( Har även druckit och så, men är fortfarande yr :( 
 
Så nu vill jag ha te, men Emil har inget te, eller tesil för den delen heller :( Och choklad behöver jag nog också ;) Lika bra att äta allt för att vara på den säkra sidan ^^ 
 
 
Detta skulle vara sååå gott att äta just nu!! Lövbiff :D 

Tre stycken svartvita

 
Tre stycken bilder från "staden" jag "bor" i, Töreboda, och Göta Kanal :) 
Någon mer än jag som har tänkt på att Sverige i princip är delat i två delar? Med tanke på att Göta Kanal går från Stockholm till Göteborg. 
Det kanske dock inte räknas då det inte är grävt ner till havsnivå, men jag tycker att det räknas, så enligt mig så är Sverige i två delar, en skog del och en åker del ^^ 
 
Något att fundera på kanske? :) 

AJ

Amelia hoppade precis upp (och med upp menar jag med halvvägs och sätte klorna i mitt lår) och det gjorde ont... :( Har nu fyra klo märken som är röda, för hon kom in djupt denna gången :( JAG BLÖDER!!! Ville bara informera massorna om detta ;) Och att mitt ankare mår tipptopp under sitt lager med helosan salva :) 
 
Jag som nu inte har så mycket att göra ska försöka hitta på något, kanske gå ut och gå lite med kameran för att sedan sluta upp på ICA med att köpa glass eller morötter, ja valen är många. Så vi får se :) 
 
 
Ja, denna söta sak är en ond grej som gillar att göra så att jag blöder... Hon är ond när hon är vaken, så funderar på att ge henne sömnmedel ^^ (skojjar) 

Body art

 
Så här blev den, min tatuering :) Är riktigt nöjd :D Nu ska jag verkligen ta hand om den och smörja in den mm :) 
Ursäkta den dårliga bilden dock, lovar att lägga upp lite bättre, men detta är vad som hamnade på Facebook igår kväll ;) 

Taggad

Känner mig lite lagom taggad inför imorgon :)
Det kommer göra ont, men det är såå värt det, bild kommer såklart att komma upp så fort som möjligt :)

Coldplay

Att sitta och lyssna på P3:s inspelning från Stadion i Stockholm gör mig så extremt glad men samtidigt så extremt ledsen! 
Jag ville ju vara där :( Får ta och åka till London nästa gång de åker på turné och titta på dem, för annars är man ju inte en hel människa fören man har sett dem live.
 
Har även gått in i en pakt med min bror. Nästa gång Ozzy spelar någonstans i Europa som inte är allt för dyrt att resa till, så SKA vi åka och kolla på han. 
 
Man är inte en fullbordad människa inna man sett legenderna på scen. Emil har ju sett Ozzy redan, i Wacken i Tyskland. Och OM jag är avundsjuk, men indirekt så hörde jag han också live, för Emil ringde upp mig så jag fick lyssna via hans mobil. Och att då sitta uppe i Rättvik, DAlarna i ett omklädningsrum i bara en handduk och gråta för att man tycker att det är så vackert gjort. Kan nog ha sett rätt patetiskt/roligt ut. 
 
Åh vill bara drömma mig bort till musiken och upplevelsen. 
 
Av alla band jag gillar så har jag bara sett ett utav dem live hittils, och det är LILLASYSTER. Var på KG5 i Mariestad förra året, det var underbart. Även om det var en liten halvkass lokal enligt mig så var det HELTFUCKINGJÄKLAUNDERBART!! 
 

Sorry...

Har inte bloggat så bra på sistone, men jag har en bra orsak till det!! 
 
1. Internet försvann igen i hmm... Tisdags, Onsdags? Så min Emil är väl inte så jätte glad, har ett mobilt bredband nu bara. Ska komma tektiker igen och försöka fixa till det. 
 
2. Jag har gjort massa andra saker, t ex lunchat/shoppat/fikat med Julia. Hade en toppen dag. Och sedan inte varit hemma hela helgen (hemma = hos Emil) 
 
3. Jag har ingen mer anledning, men ser dumt ut utan en trea :)
 
Och nu på Tisdag (18:e) så ska jag lägga lite bläck innanför huden igen :) Wiiiooo
 
Så tack och hej från en just nu helnöjd tjej !! 

Ny design

 
Fixade till designen lite, den ska bli bättre Emil ska bara hjälpa mig att installera ett programm först. Sedan kommer det att bli bra :)

Tolfte SeptemberFunderar på att kanske fixa lite med bloggens design, göra den lite mer rolig så att säga, får se hur det går eller om jag ger upp efter någon timme :P 
 

Look into my eyes

 
Har inte ens varit hemma i 24 h meeeeen lite saknar jag nog att ligga bredvid älsklingen och krama honom innan jag ska sova :) Får nöja mig att dela säng med Milton inatt istället. 
 
Imorgon ska jag.. eh.. jaaaaa.... göra sååå lite som möjligen går att göra :) 
 
Nu: SOVAAAAAA!!!

Once upon a time there where you and me
 

Tjurig
Gosiga tjurar och en halvful närbild på en staketstolpe.. Är sådär lagom uttråkad nu, suck.... 

Måndag

Helgen är slut, men har haft en bra dag idag ändå. Vaknade i solen, sen kom Telia mannen hit och fixade så att internet funkar. Fotograferade. REdigerade. Bloggade :)
Sen kom Emil hem, och vi åkte för att besiktiga hans bil :)
om hem, började kolla på Svenska Hemma Fruar på tv3 play, shockad över hur skrämmande gunnilla Persson är...
Badade med älsklingen med tända ljus och bubblor ;) Sitter nu och ska fortsätta kolla på SHF och mysa med katten :)

Helt okey och godkänns Måndag ändå, imorgon ska jag åka hem, och på Torsdag ska jag träffa Julia :)

Genom pixlarna kommunicerar viIdag kom internet till lägenheten :) Jag är glad och Emil är överlycklig ^^ Jag har fotograferat och blivit smått irriterad på Amelia som ideligen ska hoppa upp på skrivbordet och trycka på massa tangenter ... -.-" suck.. 
 
Nu ligger hon iallafall på golvet och halv sover och mina sår efter henne svider lite. Är törstig också.
 
Är för övrig lite uttråkad, vill ha ett jobb. För då kan jag flytta hemifrån, och det skulle vara så gött :) 
Hoppas hoppas och längtar längtar. 

Birds

Dårlig uppdatering på det sista men har inget internet förutom det jag kan koppla upp till datorn från mobilen, som används flitigt just nu. Internet kommer tillbaka imorgon och förhoppningsvis den mer regelbundna uppdateringen :) 
 
Thats that :)
 
Väntar även på att arbetsförmedlingen ska höra av sig till mig så jag får veta vilken aktivitet jag ska ha så jag kan få mitt aktivitetsstöd :) Jag behöver pengar!! XD

Arkitetktur och en kattSKÖVDE

RSS 2.0