Ett svartvitt besök hos mamma och pappa


Har fått någon grej för svartvita foton just nu, så det kommer ni kanske att se mycket av här på bloggen framöver. 
Hittade en gosig Filip i en syrénbuske, pappa tvingade ut han så då gick han och lade sig i busken istället för att röra på sig. 
 
Älskar verkligen min stora röda gosiga katt! Kelat med han i 17 år nu, är så tacksam! 
 
 

Location

Canon 60D
EF Canon 50mm II

Att hjälpa studenter


På tisdag ska jag vara hjälpsam för en student i Göteborg som håller på att lära sig hur man gör akrylnaglar mm, ska bli spännande. Facebook är bra ibland, när man hittar lite annonser. 
Så på tisdag drar jag ner till Göteborg för att få gratis akrylnaglar, rätt nice. 
Färgar ju även håret hos frisörskolan i Skövde, så tycker att jag är snäll mot områdets studenter, borde nästan få en medalj. 

Saturday photoshot


Detta är vad jag har sysslat med idag, hittills. 
Cyklade med stativ och kamera utrustning i en sportbag på ryggen, var jobbigt och tungt. Men det var det värt. Tog mig till ett ställe utanför Töreboda där de har rivit bonadshuset men ladan och garaget står kvar. Så jag tyckte det var ett passande ställe att fotogafera på, för man blir inte störd och nästan ingen ser medans man håller på och löjlar sig framför kameran. 
 
Kollar på The Holiday med kissekatten annars, och läser bloggar. Helt okej lördag. 

Födelsedag och massa katter

 
Lite bilder från min födelsedag, då Michael var fotografen. (inte fotograf, fotograf. Men han tryckte på knappen iaf) Hade en jätte bra dag, fick snyggaste armbandet av Emils föräldrar och syster :) Ska gravera in mitt namn på det, samt personnummer. 
Tårtan fixade Mamma, första gången på väldigt länge som jag inte bakade den själv, blev en marängtårta med citron och passions grädde. Hur gott som helst, receptet finns på ica.se. Rekommenderar det starkt! 
Hade finaste kattklänningen på mig dagen till ära. 
Och Michael och Jessica hade med sig Louie i fluga, dagen till ära. Finaste kissen, som är lite uppklädd och inte bryr sig. 
Ursäktar även Smulan för det små fulla ansikts uttrycket hon har, ser lite knäpp ut. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter och äta chips, kanske läsa lite bloggar också!

Mellan vita lakarn

 
Amelia ska som vanligt alltid leka i sängen när man ska bädda nytt. Vägrar totalt att flytta på sig, och försöker äta upp mig om jag försöker flytta på henne. 
Men fina foton blir det iallafall. 

RSS 2.0