Skadad?

Ibland så undrar jag om det är något fel på Amelia. Jag menar hur normalt är det att ligga och tugga på sig baktass och sedan sparka sig själv i ansiktet? Kan ju inte vara skönt känner jag. Men som tur är så är hon ju söt. 
 
Snart är det nyår också, julen är över och fortfarande ingen snö, lite ledsamt. Är så grått och fult ute just nu. Vill ha snö... Ingen äcklig slask utan fin vit snö som ligger kvar till februari. 

Snart jul

Snart jul och jag längtar så. Vill ha på mig min fina klänning och äta grynkorv tills jag spricker! Ska fira jul hemma hos Emils föräldrar i år, sedan bär det mot mor och far på juldagen för lite fika. 
 
Får nog ta med en köttbulle hem till Amelia så hon inte tror vi glömt bort henne. 
 
 

Ett mulet och grått Töreboda

På tok för högt iso egentligen men orkade inte riktigt, ville bara visa hur Töreboda ser ut idag. Lite grått, väldigt dystert. Jag orkade inte ens gå ut för att ta bilderna, så det är reflektioner i översta bilden från en tavla. 
 
Har varit såhär hela dagen, smått dimmigt och murrigt. Var lite små vackert i förmiddags då det var ljust och solen försökte ta sig igenom, men den har gett upp nu. 

SNÖ

Igår kväll hände det äntligen, det började snöa. Och snön låg kvar, ligger kvar. Fast nu har det mer övergått i en blåsig storm. Trotsade den äckliga vinden och gick till ICA iallafall, ska laga lax sen, eller imorgon, framtiden. 

Ska krypa ner under en filt nu, med lite varm choklad. 

Monstret i badrummet

Eftersom torkrummet i vårt hus gör kläderna mer fuktiga än vad de var när de kom ut ur tvättmaskinen så har vi fått förvandla vårt badrum och nästan hela lägenheten till ett torkrum. Amelia ÄLSKAR detta, för det finns kläder att nosa på och krypa ner bland i soffan. Och klädhängaren som finns i duschen är ju nerfälld så hon kan ligga på den och kika ut över hennes kungarike. 
Igår morse kom hon dock med ett utav mina linnen i munnet, jätte nöjd.. Jag var mindre nöjd, men det såg så grymt roligt ut. 

Och jag vann foto-tävlingen så tack till er som röstade! Nu om ni också kunde hitta ett jobb till mig också så skulle det vara finnemang, haha! 

RSS 2.0