Onsdag

Ska snart dra iväg mig till jobbet, måste ju tjäna pengar! Och känns så grymt skönt att göra det äntligen, även om jag är telefonförsäljare ;) Ska bara hitta något att äta först, dra på mig lite smink och leka med Amelia innan jag åker. 
 
Hoppas alla får en bra onsdag! 
 
Lite mat och en söt Amelia ;) 

Veckans foto

Hade verkligen jätte svårt att komma på vad jag skulle fotografera, så detta blev lösningen. Gick runt i lägenheten och letade efter intressanta skuggor men det gick inte så jätte bra, men detta är iallfall mitt bidrag till Veckansfoto.

Hem

Nu ska jag stoppa in katten i buren och ta på mig det sista och åka hem till mina föräldrar, imorgon väntas det en tur på IKEA och A6 i Jönköping med Mamma. Ska bli kul, ska handla lite saker till Emil också som han behöver, så slipper han åka till IKEA själv. Inte för att han skulle åka dit självmant men ändå ;) 
 
Saknar sommaren lite.... 

Veckans foto

Är med i en grupp som har en fotoutmaning varje vacka, detta är första veckan och temat är SKUGGOR! Ska bli intressant att se hur detta kommer gå. 

För er som är nyfikna gå in på veckansfoto på söndag och kolla in resultatet! 
 
Instagram gillar väl alla? 
Om ni vill kolla in mitt flöde så heter jag lundgrennathalie på instagram! 

Update

Sitter i "skolan" och kollade in på min egna blogg en liten stund. Nu märker jag skillnaden mot min skärm jag fick av Emil, allt är så färglöst så skolans skärmar är nog inte så tiptop bra som de vill tro. Skilnaden syntes mest i "Underneth the watersurface we will play"- inlägget. Såg solblekt ut, så kan med 100% säkerhet säga att jag är såååååå glad över att jag har en snäll pojkvän som köpte en skärm till mig i julklapp som har rätt färgåtergivning. 
 
Förresten så ska jag snart på anställningsintervju! Ska bli kul, ska till ett callcenter, alltså är det som telefonförsäljare, kanske inte världens mest presige fyllda jobb, men tror att det kan vara kul. Och jag vill ha ett jobb! Vilket som helst! 
Först så ska jag bara försöka komma på vart jag ska äta, har suttit på internet och googlat lite på vad som finns. Men på nästan alla restauranger är det fläsk med löksås-dag idag så det lutar mest åt att vara super onyttig och gå till McDonald´s. Ser lite mobbad ut dock då jag äter ensam. Men det är något jag har lärt mig att leva med, mat måste jag ju ha. Även om jag inte delar lunchen med någon annan. 
 
Måste verkligen ta mig ut och fotografera igen, är länge sedan nu. Men det är så svårt att hitta inspo! Och sen är det mörkt när jag sätter mig på tåget på morgonen och mörkt när jag kliver på det hem igen. Och tiden där imellan är jag ju i skolan så då har man inte så mycket tid över till att fotografera tyvärr. Men som tur är så blir det sakta men säkert ljusare och ljusare igen. Lycka!

Let the world really see how crazy you are

 

Purple rain, purple rain!

Jag har gått och blivit lila hårig, eller ja det är mörk lila som har en röd underton. Det är vackert! Var på frisörskolan i Skövde och fixade. Blev super super nöjd! 
 
Le resultat:
 

People are awesome

 
Jag kanske hänger alldelles för mycket på Youtube, men jag gillar det. Och om jag inte gjorde det så skulle jag inte hitta dessa videos, som gör en väldigt farcinerad över vad människor i världen egentligen kan göra. 
Önskar att jag vore stridsflygare, en topgun så att säga. Behöver jag då säga att jag tycker Topgun är den bästa filmen från 80-talet? Trodde inte det heller. 
 
 

Underneath the water surface we will play

Amelia tog en guiedead tur av badkaret förut, såg alla sevärdheter inklusive avloppshålet som de vanliga besökarna inte vill beskåda. Men det är nog hennes favoritplats i hela lägenheten, badkaret alltså. Hon har besökt det med vatten i också, men då sitter hon i en timme efteråt och tvättar sig då hennes svans alltid blir genom blöt och liknar en råttas. Detta gjorde hon senast idag. 
 
Min nya skärm är äntligen här också, så nu ser jag alla färger som de ska vara, t ex Egoinas blogg var mörklila på min förra. Nu är den rosa som den ska vara. Och allt detta tackvare in underbara pojkvän som köpte skärmen till mig i julklapp! Det var värt väntad kan jag lova. 16,4 tum till 21,5. Helt perfekt storlek. 

Sjukdomen som sprids mellan kyssarna kallas kärlek

Fönsterkatternas drottning, som ligger dagarna i ända och lapar sol och värme från en stenplatta. Med stora ögon och små tassar smyger hon runt runt i lägenheten, som en trogen liten ninja. 

Medans resten av världen vandrar på januaris slask täkta gator

Onsdag igen, onsdagar som jag verkligen inte tycker om, onsdagar som faller i glömska fortare än kvickt. En onsdag som jag kanske kommer att minnas. Man kan ju alltid önska att man ska komma ihåg några dagar av ens ungdom när man blir gammal, men onsdagarna får gärna bli bortglömda, de kan få ett eget special designat fack i min hjärna. Det glömda och mörka facket. 
 
Då de flesta hackat på trenden att hata Måndagar som katten Gustav så hatar jag onsdagar, de är liksom i mitten, fast ändå inte då Torsdag egentligen är dagen mitt i veckan. Onsdag är istället dagen mitt i allt de där jobbiga som kallas vardag. Det är "längesedan" man var ledig och det är "långt" kvar tills man får vara det igen, långt. 
 
Men denna Onsdagen ska jag drömma om kärlek, kärleken till fotograferingen, och drömmen om drömmen. Den dröm som innebär att jag en dag ska kunna tjäna lite pengar på att stå och hålla i min kamera. Men allt det där känns så himla långt bort. Även om ett objektiv bara är 50 meter ifrån mig. 4 dörrar och en trappa ifrån mig, en grustäkt gågata ifrån mig, om jag ändå bara hade fått vara där. Att få vara där istället för att sitta instängd som en exotisk fågel. Jag gillar inte fåglar. 
 
Fåglar är smutsiga djur, kattmat. Kan emellertid vara trevligt att titta på, men endast om det är en barriär emellan oss, fåglar som utnyttjar uteserveringar som lunchbuffé är det värsta jag vet. De glor bara på en, och stirrar hungrigt på min mat. Fåglar bakom fönsterrutor är bättre, fast min favorit är ändå fåglar i kattkäftar. 
 

First of the year

Första inlägget för år 2013. Lite spännade med nytt år, man vet ju egentligen aldrig vad det nya året ska föra med sig. 
Saker jag ser fram emot i år är ialla fall att fylla tjugo och få vara vuxen och köpa alkohol. 
Jag ser även fram emot att få ett jobb, hoppas att jag får ett iallafall, annars skulle det vara väldigt tråkigt. 
Ska till Metaltown 2013 också, tio års jubeleum och leadbanden är Slipknot, KoRn och Sabbaton! Kan inte bli bättre, Graveyard kommer även dit. Har tre dagarspass som ska utnyttjas till fullo! Detta var förresten Emils julklapp från mig. Och jag fick en skärm till datorn, väntar på leverans just nu, så ÄNTLIGEN får jag rätt färger!!
 
Sitter iallafall såhär på nyårsdagen i sängen med onepiecen på med en katt bredvid mig. Ska snart äta lite mat och kolla på The big bang theory. 
 
Helt okej dag. 
 
Hoppas 2013 blir bättre än 2012, och att jag ska använda kameran mer. Fånga fler fantastiska ögonblick på bild och fotografera lite fler bilder med modeller. Ska bli ett fantastiskt fotoår!
 
 
Just det, har fårr lungsäcksinflammation så äter dessa små piller tre gånger om dagen. 

RSS 2.0