Update

Sitter i "skolan" och kollade in på min egna blogg en liten stund. Nu märker jag skillnaden mot min skärm jag fick av Emil, allt är så färglöst så skolans skärmar är nog inte så tiptop bra som de vill tro. Skilnaden syntes mest i "Underneth the watersurface we will play"- inlägget. Såg solblekt ut, så kan med 100% säkerhet säga att jag är såååååå glad över att jag har en snäll pojkvän som köpte en skärm till mig i julklapp som har rätt färgåtergivning. 
 
Förresten så ska jag snart på anställningsintervju! Ska bli kul, ska till ett callcenter, alltså är det som telefonförsäljare, kanske inte världens mest presige fyllda jobb, men tror att det kan vara kul. Och jag vill ha ett jobb! Vilket som helst! 
Först så ska jag bara försöka komma på vart jag ska äta, har suttit på internet och googlat lite på vad som finns. Men på nästan alla restauranger är det fläsk med löksås-dag idag så det lutar mest åt att vara super onyttig och gå till McDonald´s. Ser lite mobbad ut dock då jag äter ensam. Men det är något jag har lärt mig att leva med, mat måste jag ju ha. Även om jag inte delar lunchen med någon annan. 
 
Måste verkligen ta mig ut och fotografera igen, är länge sedan nu. Men det är så svårt att hitta inspo! Och sen är det mörkt när jag sätter mig på tåget på morgonen och mörkt när jag kliver på det hem igen. Och tiden där imellan är jag ju i skolan så då har man inte så mycket tid över till att fotografera tyvärr. Men som tur är så blir det sakta men säkert ljusare och ljusare igen. Lycka!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att du vill vara med! Vi börjar denna vecka som kommer nu och temat är Skuggor :)

2013-01-20 @ 10:51:58
Postat av: Emelie & Michaela

oj råkade glömma namn och bloggadress på förra kommentaren :)

2013-01-20 @ 10:53:30
URL: http://veckansfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0