Field of dreams

 
Äntligen har jag min kamera igen! Lyckan är obeskrivbar! :D

Uppehåll

Det blir en liten paus här på bloggen. Delvis så är jag sjuk för tillfället, sen så har min bror lånat min kamera. Får tillbaka den senast den 30e juli. Saknar den rätt mycket, är inte hel utan den. 
 
Ja då vet ni! 

Metaltown

Nu kommer en bildbomb med oredigerade bilder, som troligtvis är små fula då de är tagna med min kompaktkamera i autoläget bara för att det är jobbigt att trixa med kameran under en festival när man står längst fram och hänger.
Fick se Slipknot, och röra vid Sid! Åh helt underbar upplevelse! :D
 
 
GAAAAHH! VILL SE SLIPKNOT IGEN TYP NU! PÅ DIREKTEN!

En cykeltur till timotejens värld

 
Efter att ha sovit runt 24 h med endast tre timmars avbrott för att hämta Emil i helgen, så tog jag mig en cykletur igår kväll. Var lagom varmt i luften, och solen hade börjat gå ner, helt underbart fint ute! Och något jag älskar med denna sommaren är att myggen verkar inte bry sig om mig, har inte fått ett enda bett då andra klagar som idioter på alla mygg. Underbart!
 
Och om tre dagar, alltså på Torsdag så är det dax för Metaltown 2013!!! Kommer sitta och vara hyper hela vägen ner till Gbg. Vara hyper i tre dagar. Studsa som ett as av lycka i bilen hem över att ha sett koRn och Slipknot, dör lite inombords! 

RSS 2.0