Midsommar

 
Lite blandade bilder från en helt underbar midsmmar utanför Kungsbacka! :)

Förändring i vinden

Blåser halv storm ute känns det som, men gör mig inget för jag sitter och kollar på Dexter. Träffade bästa Malin igår, fikade, pratade, skrattade. Så himla underbart med goda vänner. Köpte de snyggaste solbrillorna också, ska ha dem på Metaltown så mina vanliga inte går sönder eller tappas bort. Bara 20 dagar kvar till 3 dagar med underbar musik! 
 
Kände även för lite förändring idag, så köpte hårfärg och kleta i. Sånu är utväxten ett minne blott. Sen fick jag värsta infallet så saxen åkte fram lite, så nu äger jag en rockig lugg! 
 
 

Gårdagen

Igår var jag hundvakt åt Zack, bästa hunden att vara hundvakt åt. För det är så simpelt, ge han en boll, kasta bollen, låt han bada lite så är han super nöjd sen. Så det var precis det jag gjorde, samt mata han med en cheeseburgare, tror inte att han klagade. 
 
På kvällen sen blev det super mumsigt grillande med mamma, pappa, Emil och 4 hungriga katter som strök omkring benen i hopp om att det magiskt skulle trilla ner kött till dem, som det kanske gjorde ;)
 
 
Det var min Lördag, mycket lyckad! 

Då och nu

1 år, 3 tatueringar senare och 10 kg lättare, 15 cm mindre i midjan så är jag piggare och gladare! Kan jag kan du är allt jag säger! Beach 2013 är allt jag säger! 
 

Karstorp

Gick en sväng i Karstorp i det fina vädret under tiden som jag väntade på att Emil skulle sluta jobbet. Började på Arcus igår, och fick sluta tidigare idag, så en promenad passade utmärkt. Vart en bra dag tills nu, då Amelia fick bajs som fastna i svansen så hon drog röven över hela mattan vi har på golvet. Lagom roligt såhär på kvällskvisten. 
 
Ska nu dö lite av min rygg som värker och lägga mig i sängen. Ska bli så skönt! 

I det gröna gräset

Så himla fint ute nu när det är grönt precis överallt! Hittade lite mysiga kossor utanför Skövde mot Lerdala i höjd med Säter. De går i en hage med planterade fruktträd, så de går som under en himmel av gröna löv. Som man kan se på tredje bilden. 
 
Drack lite vin igår kväll och myste med Emil, för att sedan gå ut och leka lite med hans radiostyrda bil. Är mycket roligare än vad det låter, för den går som fan rent ut sagt. 
 
Hoppas alla andra hade en superfin Fredags kväll igår. 

RSS 2.0