Whiskers

Amelia i eftermiddags solen. 

Var på BH-party igår. Hur kul som helst, lärde oss hur det ska sitta för att stödja brösten så bra som möjligt. Och fick proffitionell hjälp också, som bara gick och hämtade BH efter BH, och allt passade. 
Beställde lite, och väntar helt lyriskt på det nu, mina tuttar har aldrig sett bättre ut! 
 
 

Solkatter

Var hemma och var katt/husvakt åt mina föräldrar i helgen. Hade med ett gäng vänner hem och vi badade bubbelpool och hade det hur skönt som helst. 

Amelia var nöjd, att få komma ifrån 28kvm till en stor villa på runt 200kvm är ganska kul för henne. Och att det dessutom finns fyra katter hos mamma och pappa är ju inte en nackdel, för henne iallafall... Amelia jagar dem, och de smiter undan och gömmer sig för henne. Hon somnade så fort hon hamnade i bilen i sin bur. 
Milton njöt i solen på uteplatsen med henne en liten stund. 

Saker du kan hitta på när du är sjuk!

 
Om du som jag blivit sjuk uner vintern/våren så vet du att det är extremt tråkigt, så då tänkte jag att lite tips på saker man kan hitta på kan vara bra.
 
1. Kolla på hur mycket barn film du vill, du är sjuk, du får vara ett litet barn och kolla på bambi.
2. Fotografera saker i din närhet, du kanske inte orkar gå ut på en promenad. fotografera då saker i din närhet, en katt kanske eller liknande. 
3. Smsa kompisar med extremt låg humor!
4. Surfa på internet.
5. SOV!!
6. Spela spel, datorn, mobilen eller vanligt. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Detroit Rock City. Ska försöka ta tag i fotograferandet igen, och att blogga. Men no promises... 

RSS 2.0