Pluggar mina öron

Tänkte göra en liten lista över ställen på internet där man kan hitta sjukt snygga pluggar! 
De flesta (typ alla) är utländska.
 
Crazy Factory
Finns mycket att kolla igenom, du kan själv bestämma färg på de flesta pluggar, tunnlar mm. Byta bild och fixa och trixa. Har de flesta storlekarna, går från 3mm - 24mm. 
 
UK Custom Plugs
Inte så stort urval, men handgjorda träpluggar och snygga stålpluggar mm. Värt en titt för er som gillar retro.
 
Stort urval av allt! Tunnlar, pluggar, spiraler osv. 
 
Plug Your Holes
Stort urval bland de flesta stilarna. Är pluggar och tunnlar, mycket olika bilder och mönster att välja mellan. 
 
Omerica Organic
Handgjorda tunnlar och pluggar i organiskt material. 
 
Etsy
Påminner om Tradera och Ebay, men finns mycket att hitta om man letar. 
 
Finns såklart fler ställen att kolla på, men detta är iallafall en start för någon som letar. Annars är ett tips att googla "plugs".

Highroad

På lördag är det dax för crousing igen, och jag ska vara chaufför! Finns inget bättre nästan än att köra en fin amerikanare, dröm bilen är en Buick Eight från 55. 
Vet bara inte vad jag ska ha på mig för något, håret blir nog som på bilderna, kanske helt uppsatt så man slipper ha det trasligt. För två minuter efter att jag har borstat mitt hår så har det blivit trasligt igen. 
 
Ska leka med Amelia nu, bli lite riven kanske. 

Jag har virus...

Nu syns mitt virus igen, gör det varje sommar. Lider ju utav Gingervitus... Så får brun/röda fläckar i ansiktet och på armarna. Är mest på kindbenen, och syns inte så mycket än, men när sommaren kommer igång så kommer det explodera i ansiktet på mig. 
För jag är ju ginger egentligen bara att jag färgat håret sen jag var 13 eller 14. 
 
Så här blir jag ungefär, kanske inte så farligt. 
 
Bara vänta tills solen kommer hit ordentligt då ska ni få se mina egna fläckar.

Old wood

 
Är sugen på att göra lite förstorningar igen. Har ju de som nu sitter på vår toalettdörr. Samt två som är inramade på väggen, en på Amelia när hon är 15 veckor gammal, och en på Pelle som sitter ovanför sängen. 
 
De svåraste är ju att bestämma vilka bilder som man ska välja. 
 
 
Vår toalettdörr som nu ser mycket snyggare ut än vad den gjorde innan. Är jag på bilden högst upp i vänstra hörnet. Bilden är tagen utav mamma '99, när mina bröder slutade skolan, var blott endast 5 år gammal, skulle fylla 6. 

Älsklingens nya leksak

Emil köpte en ny liten leksak till sig själv förra onsdagen. En radiostyrd bil. Är faktiskt ganska kul att köra, även om det är svårt, men övning ger färdighet. Den har varit med om en volt hittills samt några ofrivilliga terräng körningar. 
 
Bet precis av en av mina naglar som äntligen blivit långa, fml...! 

En promenad i solen

Är 19 grader här i Töreboda idag, tyvärr blåser det. Men det fick bli en eftermiddags promenad ändå, åkte Linan för första gången i mitt liv. Tur att det inte var massa folk så jag fick stå vid kanten. Båtar och jag är inte riktigt vänner. 
 
Hoppas alla har haft en toppen dag i solen iallafall. 

Älgarås

Åkte för att söka ett jobb och lämna CV hos ett företag i Älgarås och åkte förbi ett stort förfallet hus. Finns ibland inget bättre, att hitta hus som är så gömda att ingen märker de. Detta står precis vid vägen men är täckt med träd så det var svårt att se. 
Synen utifrån vägen, allt jag såg var de två skorstenarna som sträcker sig mot himlen. 
 
Huset från den lilla infarten. Gillar detaljerna som är på de mindre fönstren på övervåningen. Huset är på ca 200 kvm om det nu inte hade trillat ihop. 
 
En Bonneville.
 
 
Fanns även två ihop fallna lador, ett dass och en extra boende byggnad samt en jordkällare. 
 
Bakom huset i den skog som nu börjat ta över området fanns det mycket gamla saker som visar att de bedrivit något slags jordbruk. 
 
Andra bostadshuset. Taket och övervåningen hade rasat in. Men mitt i allt det fula finns den fina lilla dörren med lite rödfärg kvar. 
 
 
 
Delar av övervåningen i det stora huset hade också fallit in. Möblerna hade följt med.
 
Stora/fin ingången. 
 
 
Som ni kanske märkt så är det väldigt mycket förfallna hus här på bloggen för tillfället. Det är ett litet projekt jag håller på med. Har alltid varit farcinerad utav gamla byggnader, så i sommar tänker jag fotografera så många gamla hus jag kan, samt besöka och dokumentera lite saker om de hus som funnits i min släkt genom åren. 
Hoppas ni kommer gilla detta. 

Betessläpp 2013

Var på betessläpp i Söndags utanför Skövde. Var inte jätte hoppiga kossor på denna gården dock. Och de var inte så många, men lyckliga såg de ut iallafall, speciellt när de upptäkte det gröna gräset. 
 

Gamla plankor, tegel och spik.

För ett par veckor sedan så åkte jag och Emil förbi dessa husen. Så idag var jag bara tvungen att åka tillbaka och fota lite. Älskar verkligen gamla och helst övergivna hus, det är spännande. 
 
Så om ni vet vart det finns någon härlig träkåk i skogen så säg till! 
 
Blåser halv storm här också, har gjort det i snart över två veckor. Så tycker att det hela kan sluta nu, för bilen flyttar på sig i sidled när man kör. Läskigt. 
 
Nu ska jag hitta något att äta, för jag är hungrig. Och då är det logiskt att äta. 

RSS 2.0