Älgarås

Åkte för att söka ett jobb och lämna CV hos ett företag i Älgarås och åkte förbi ett stort förfallet hus. Finns ibland inget bättre, att hitta hus som är så gömda att ingen märker de. Detta står precis vid vägen men är täckt med träd så det var svårt att se. 
Synen utifrån vägen, allt jag såg var de två skorstenarna som sträcker sig mot himlen. 
 
Huset från den lilla infarten. Gillar detaljerna som är på de mindre fönstren på övervåningen. Huset är på ca 200 kvm om det nu inte hade trillat ihop. 
 
En Bonneville.
 
 
Fanns även två ihop fallna lador, ett dass och en extra boende byggnad samt en jordkällare. 
 
Bakom huset i den skog som nu börjat ta över området fanns det mycket gamla saker som visar att de bedrivit något slags jordbruk. 
 
Andra bostadshuset. Taket och övervåningen hade rasat in. Men mitt i allt det fula finns den fina lilla dörren med lite rödfärg kvar. 
 
 
 
Delar av övervåningen i det stora huset hade också fallit in. Möblerna hade följt med.
 
Stora/fin ingången. 
 
 
Som ni kanske märkt så är det väldigt mycket förfallna hus här på bloggen för tillfället. Det är ett litet projekt jag håller på med. Har alltid varit farcinerad utav gamla byggnader, så i sommar tänker jag fotografera så många gamla hus jag kan, samt besöka och dokumentera lite saker om de hus som funnits i min släkt genom åren. 
Hoppas ni kommer gilla detta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0