Detaljer

Tänkte ge er en pytteliten rundtur i min och Emils lägenhet. Ni kommer få se de små roliga detaljerna som enligt mig gör detta till mitt hem.  
 
Då Amelia gillar att "döda" saker som hänger från hyllan så tjänar vårt hall element som paraplyhängare för långa paraplyn.
 
 
Vid dörren in till badrummet har vi våra garderober, med en pall som nästan alltid ockuperas utav Amelia när man vill använda den. Garderobernas nycklar funkar även jätte bra att hänga väskor på. Väskan är från H&M, men jag klippte bort de rosa glittriga stenarna och satte dit nitar och bandpins.
 

I badrummet innanför badkaret har vi den glada trevliga grodan som förgyller badstunderna. 
 
 
Ovanför sängen hänger en whiteboard tavla som inte går att sudda på, så det fick bli en tavla istället. Och den perfekta hyllan för små halv udda saker som Amelia gärna vill leka med om de står på ett vanligt bord. Nu är de katt säkra. Zebra jagar liten häst, liten häst jagar katt, katt jagar mus.
 

Ligger man i sängen och tittar upp så ser man finaste Pelle. Anledningen till varför han sitter på ett så udda ställe som uppe i ett hörn är för att det redan satt en spik där när vi flyttade in, och den irriterade mig. Pelle blev perfekt, sista man ser när man ska sova, oftast det första jag ser när jag vaknar. 
 

På hyllan över sängen som lutar för att de inte är ordentligt pluggade in i väggen sitter den blå katten och kikar ner på en när man sover. Även den sitter där för att vara säker från klorna på fröken Amelia. 
 
 
Även detta är en vy från sängen. Man ser egentligen allt från sängen. Garderobsdörr, tavelhylla med Rosen-Broken på. Fotografi som pappa tog '72. Alltid gillat den tavlan, kontrasterna med finkläderna och kossan. 
 
 
Amelia har såklart också en plats att pryda på väggen. Fast hon fick vara ovanför tv:n.
 
 
På tvbordet står det ljuslyktor, ljusstakar, ljusfat, porslinsfigurer och två foton. Ett på en liten Nathalie, fem år gammal. Ett på en liten pappa, kanske ett år gammal.
 
 
Vid min dator har eiffeltornet fått ta sin plats. Snyggaste termometern tror jag. 
 
Finns även just nu en katt som däckat i solen på Emils datorstol. Sover så sött.

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Fint :)

Svar: Tack så mycket :)
Nathalie Lindstén

2013-11-04 @ 15:35:46
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Amanda Jönsson

Älskar väskan!

Svar: Tack så mycket! Är från divided, fast sitter rosa och vita strass stenar på den orginal. :) Gillar att din blogg känns ljus och hemtrevlig på något sätt :)
Nathalie Lindstén

2013-11-04 @ 17:07:26
URL: http://ammieshade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0