Amelia Ninja Dyer


Säg hej till världens största charmtroll! Anser att jag kan kalla Amelia det, för ja... Titta på henne! Tog dessa i måndags, hade städat hela lägenheten och Amelia var trött efter att ha följt efter mig i städandet och lekt med sopborsten mm. Hon tänkte väl att hon skulle ta en tupplur på Emils stol, men då kom jag och petade lite på henne och förevigade vår lilla lekstund. 

Tänker ofta på hur skönt det skulle vart att ha en s.k. "normal" katt, utan ADHD. Men hur jobbig Amelia än är ibland så skulle jag aldrig byta bort de året jag haft med henne mot ett år utan sönder rivna ben med bitmärken. Hon är vår lilla förståndshandikappade katt, som smälter våra hjärtan. 

En samling katter


En liten samling katter. Smulan tar verkligen och visar upp sig ordentligt när man tar fram kameran. Är en liten linslus. 

Havrebollar


Hittade ett recept på havrebollar hos Foodporn som jag provade. Lite små konstig konsistens, men annars så var de goda.
 
DU BEHÖVER:
2 dl havregryn
2 msk kakao
2 tsk mjölk
1 st mosad banan
Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet, och rulla till ca 10 bollar. Baka i ugnen 10-13 minuter på 175 grader.

ÄT!

Firandet av Thorbjörn och Lilly

Milton låg på soffan och väntade på att få smaka på tårtan.
Linus blev nöjd, för när man är barn så får man ju faktiskt slicka av vispen.
Milton passade sedan på att krypa upp i pappas knä för att komma lite närmare tårtan och grädden. 
Presentöppning för både bror och Lilly. En flaska 10-årig scotch whiskey, en burk pedigree öl och ett öl-case till mobilen åt lilla storebror. 4 stycken vackra glittriga nagellack till Lilly. 
Nöjdaste ungen i skogen. 
Sedan kom öppningen av paketen från farmor och farfar, ett gigantiskt ritblock, pennor och ett pärlset. 

Blev mycket tårta i helgen, igår firade vi Emils syster Matildas 18-års dag. Godaste tårtan på länge, choklad och apelsin. MUMS! 

Nu är det dricka te dax och mysa lite. 

Höst


Lite bilder från hemma hos Emils föräldrar. De har de mest underbara lönnträden som finns. De gör så att trädgården hamnar i ett trollskt gult underbart ljus. 
Sen var ju såklart Frasse där med. 
Vad gillar ni bäst med hösten?

Herr Räv


Här är den söta filuren som jag och Emil såg i tisdag påväg till farmors begravning. Han bara satt där i diket och tittade på oss och jagade möss i det höga gräset. Satt i bilen och tittade i kanske fem minuter innan den sprang iväg och gömde sig bakom en ensilagebal.

Skulle vilja gosa med en liten räv. En liten fluffig, röd rävunge. 

Louie


Säg hej till en fluffig liten katt! Tog lite bilder på Louie när jag var hos Michael och Jessica i lördags. Han placerade sig så fint i soffan och är väldigt fotogenisk för att vara en katt. Egentligen så är han inte så liten, även om han fortfarande räknas som kattunge då hans ras växer under två år innan de är så kallade vuxna katter. 

Tidsinställt inlägg då jag nu sitter på Arcus under dagarna. 

Sista av sommaren


De sista halv sommriga bilderna jag tog. Nu ska jag spela lite sims för att fördriva tiden. 

Black and white cats

 
Knäppte som vanligt lite bilder på katterna när jag var hemma hos mamma och pappa. Gillar första bilden på Milton, ser ut som om han flörtar med en, blinkar och är söt. Är bara Smulan som inte vill fastna på bild, hon smiter bara undan.. 

RSS 2.0