LänsrundanHär var det lite bilder från i Lördags, åkte länsrundan med bror och Elin. En väldigt fluffig bror... Var skit kul, då alkoholen flödade för mig och Elin. Men det satte sina spår, igår låg jag mest i sängen och tyckte synd om mig själv. Sen släpade jag mig iväg till vallokalen och röstade, sen tillbaka till sängen. 

Kommer inte på en bra rubrik, men kolla!


The Cup Song


En as häftig tolkning av the cup song, sjungs på Gaelic. Tycker hon som sjunger är sjukt duktig! :) 

Garnisionssjukhuset


Bilder från igår, som sagt det var lite läskigt att gå runt där själv. Men det var värt det tycker jag. 
 
Pappa är faktiskt född här, i byggnad på bild 1. Sjukhuset lades ner 1956 och har stått relativt tomt sedan dess. 
Vill ni läsa mer om det ---->LÄNK<----
 
Detta är nog det bästa med Karlsborg, all historia som finns där. Helt underbart! 
 
Nu ska jag omformatera datorn lite, är på tok för slö. 

Onsdag, Värnamo tur och retur

 
Åkt till Värnamo tur och retur idag med mamma, gjorde stopp i Jönköping och gick lite på A6 samt IKEA. Så blev ett par nya boots, en sjukt snygg skjorta från jc., en flaska vin och ett nytt dra på lakarn till sängen. 

Så här såg det iallafall ut i morses när jag åkte till mamma och pappa, dimman var tjock och helt fantastisk. Så kunde inte motstå att stanna ett par gånger utmed vägen för att knäppa lite bilder. 
Det var dock lite läskigt att gå runt ensam, en kall och grå morgon vid garnisions sjukhuset i dimman. Så tog mina bilder sen åkte jag snabbt där ifrån, hade inte vart lika läskigt om någon hade vart med mig. 
Fyren ligger vid sjukhuset, så kunde inte motså att springa ner dit en snabbis. 
 
Sista bilden är från Karlsborg på vägen hem. Som ni ser själva så kunde man inte motså den himlen och det blanka vattnet. 
 
Nu ska jag sova! För att dra till AF imorgon. 

Crazy Factory time!

Imorgon ska vi äntligen beställa lite roliga grejer från CF! Pluggar, tunnlar och kulor. Har ju äntligen töjt klart båda öronen, så nu är jag lite lagom exalterad över att få hem lite nya grejer. Så om en vecka så kommer jag troligtvis ha de nya smyckena!

Har även en total däckad katt i fönstret just nu. Baktassarna uppe vid hakan och ena framtassen på elementet.

Btw, imorgon blir det en tur till Småland med mamma. Saka hämta en bygel till pappas skogskärra, så de små träden inte trillar av. Sen blir det en tur till IKEA och A6 skulle jag tro,finns inget bättre, älskar verkligen att gå omkring på IKEA och drömma mig bort lite. Samt så är deras kycklingfilé med beanaisesås det bästa som finns! Så det kommer troligtvis förtäras imorgon, förhoppningsvis.

Ha en bra dag allihopa!
En solig lördag i September


Haft en bra dag i Karlsborg idag med Matilda, Emils lillasyster. Har verkligen varit jätte fint väder hela dagen, helt underbart. 

Har fått värsta träningsvärken i hela kroppen nu också, är små skönt. Men skulle önskat att Emil var hemma så han kunde massagera mig. 

Amelia sitter och stirrar på mig, lite creepy... Kanske skulle ta och ge henne en utav köttbullarna jag fick med ig hem från mamma och pappa. Är alltid lika gott med mammas köttbullar! 

Ska krypa ihop till en boll i sängen nu, helt ensam. Igen. Är super trött. 

Fredag


Vart på gymmet idag för första gången på ca 2 månader, var skönt att springa lite på rullbandet och känna svetten rinna. Är sådär lagom trött i kroppen nu, och slår vad om att jag kommer ha ont i den imorgon. 
Men hoppas på att jag inte får för ont, ska fotografera Emils syster Matilda imorgon. Äta mat hos mamma och pappa också. 

Och ikväll så är det bara jag och fröken Amelia hemma. Emil ska på firmafest, så är helt ensam. Om man inte räknar med katten då. Blir mys med någon tjejfilm som jag vet att min bättre hälft inte skulle vilja se ändå. Tjejfilm eller Batman! 
 
Funderar på att dra ut och köra lite egobilds session igen, för jag tycker iallafall att det är grymt kul. Måste leta fram min reflexskärm också, har lagt den på något bra ställe så att den inte skulle vara ivägen, men nu så har den gömt sig för bra... 

Tycker även att Amelia är super fin på bilden också, hon tittar verkligen rätt in i kameran. Hon var lite avundsjuk på mig när jag gick och la mig i badkaret, för enligt henne så är det inte mitt eller Emils badkar. Det tillhör henne. 

Fröken charmig


Lilla fröken charmig har varit framme igen. Åh älskar henne så mycket! 

TORSDAGS TEMA

Tänkte att jag skulle bli lite mer kreativ, så jag smyg hänger på Nollfemnolltvå och hennes grupps torsdags tema. Fast jag kommer ju då i största del fotografera istället för att rita, för det är jag inte så bra på längre. 

Veckans tema är: Ett skönt bad. 

Jag tolkade det såhär:


Det var faktiskt rätt skönt att ligga i badkaret med täcket och alla kuddarna, inte alls så kallt, hårt och otrevligt som man kanske först tänker. RSS 2.0