Fredag


Vart på gymmet idag för första gången på ca 2 månader, var skönt att springa lite på rullbandet och känna svetten rinna. Är sådär lagom trött i kroppen nu, och slår vad om att jag kommer ha ont i den imorgon. 
Men hoppas på att jag inte får för ont, ska fotografera Emils syster Matilda imorgon. Äta mat hos mamma och pappa också. 

Och ikväll så är det bara jag och fröken Amelia hemma. Emil ska på firmafest, så är helt ensam. Om man inte räknar med katten då. Blir mys med någon tjejfilm som jag vet att min bättre hälft inte skulle vilja se ändå. Tjejfilm eller Batman! 
 
Funderar på att dra ut och köra lite egobilds session igen, för jag tycker iallafall att det är grymt kul. Måste leta fram min reflexskärm också, har lagt den på något bra ställe så att den inte skulle vara ivägen, men nu så har den gömt sig för bra... 

Tycker även att Amelia är super fin på bilden också, hon tittar verkligen rätt in i kameran. Hon var lite avundsjuk på mig när jag gick och la mig i badkaret, för enligt henne så är det inte mitt eller Emils badkar. Det tillhör henne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0